• Ferrari F430 ondergaat gedaanteverwisseling

    1 okt 2013 12:07 Met het opzoeken van kentekens op Autogespot is het tegenwoordig makkelijk om bepaalde wijzigingen aan een auto in de gaten te houden. Het kan soms ook zo zijn dat een auto voor een paar jaar niet gespot wordt en we dan in eens een auto in een compleet andere gedaante zien verschijnen. Deze Ferrari F430 is een goed voorbeeld, de Ferrari werd voor het laatst gespot in 2009. Nu vier jaar later is hij een stuk sportiever geworden!
  • Koenigsegg bouwt wagen met extreme pk-per-kilo verhouding

    1 okt 2013 10:20 PK's per kilo gewicht, het is al jaren een streven voor de autobouwers die een zo sportief mogelijke wagen willen bouwen. Koenigsegg heeft nu een wagen in de planning die de haast perfecte 1:1 ratio heeft. Dat betekent dus dat iedere pk één hele kilogram mee moet trekken. Flinke specificaties dus, maar een simpele naam. Die schijnt namelijk One:1 te worden.


  • Actieve spoiler zichtbaar op Porsche 991 Turbo S

    1 okt 2013 08:51 In samenwerking met bandenfabrikant Vredestein werd in Frankfurt een unieke voorspoiler geïntroduceerd voor de Porsche 991 Turbo S. De spoiler is snelheidsafhankelijk en zorgt voor meer downforce. Voor het eerst is nu een 991 Turbo S vastgelegd met de spoiler volledig in werking.
  • Titanenstrijd: Ferrari F12berlinetta & Lamborghini Aventador LP700-4

    30 sep 2013 19:51 Zowel de Ferrari F12berlinetta als de Lamborghini Aventador LP700-4 hebben wij ervaren als extreem snel. Wat nu als je beiden naast elkaar zet op een lange landingsbaan? GTBoard deed het met de Italiaanse supercars. Wie wint uiteindelijk de titanenstrijd? Kijk snel verder!
  • Wat vind jij van een rode SLS Black Series zonder spoiler?

    30 sep 2013 18:20 Iedere Mercedes-Benz AMG Black Series kan naar hartelust worden uitgevoerd met spoilers, aërodynamische trucjes en een extravagant kleurtje. Sommige eigenaren durven dit echter niet aan en kiezen voor een veilig kleurtje en een relatief saaie uitvoering. De volgende eigenaar durfde wel een bijzonder kleurtje te kiezen voor de SLS AMG Black Series, maar vond de spoiler achterop een stap te ver. Een gemiste kans wellicht?
  • Carstore: Winnaar bekend fotowedstrijd!

    Carstore: Winnaar bekend fotowedstrijd!

    30 sep 2013 16:36 Vorige week zaterdag vond de Droomrit voor het Leven 2013 plaats. Vanuit Driebergen vertrokken de auto’s naar Noordwijk aan Zee om vervolgens na de lunch over het vliegveld van Valkenburg te racen. De kinderen hebben een geweldige dag gehad maar ook voor het publiek wat het genieten van de vijftig supercars die elke keer weer opdoken. Voor de spotters en fotografen had Carstore B.V. nog een leuke wedstrijd georganiseerd. Een gelimiteerde uitgave van het boek “722” over de 22e editie van de Mille Miglia werd beschikbaar gesteld voor de persoon die de mooiste foto van de Ferrari 430 Scuderia maakte.
Stem nu voor de spot van de dag
  • us