Special: Amian Cars Köln

Special: Amian Cars Köln

Exclusieve auto’s op straat fotograferen, daar draait Autogespot natuurlijk om. Echter het in ontvangst nemen van de sleutel gebeurt niet op straat. Een van de mooiste dealers in Duitsland is Amian Cars. Amian Cars is een relatief jonge dealer die sinds 2009 zijn deuren heeft geopend. In de winter van 2014 is Amian Cars verhuisd naar het huidige pand in Keulen.

Amian Cars is duizend vierkante meter beleving en passie voor de automobielen die zij representeren. De nieuwe en gebruikte auto’s worden zorgvuldig nagekeken, schoongemaakt en het verwijderen van eventuele schade die de auto door de jaren heen opgelopen kan hebben. De heer Amian en zijn team zorgen er voor dat uw toekomstige auto in perfecte staat wordt geleverd.

Het bezoek aan Amian Cars was een droom die uitkwam. Bij binnenkomst keurig ontvangen door de heer Amian. Na een kort gesprek begonnen aan het fotograferen van al het moois dat binnen in de showroom stond.

De line-up waar we naar kijken is goed voor enkele miljoenen. Van links naar rechts beginnen we bij de blauwe Pagani Huayra. De Huayra heeft een V12 Mercedes Benz motor met twee turbo’s die 730pk produceert. Naast de Huayra zien we een gele Zonda S Roadster en een hele bijzondere Ferrari Enzo. De Enzo draagt de kleur Giallo waar er naar schatting maar 30 van zijn op de wereld. Gevolgd door een volledig gerestaureerde Ferrari 250 GT Lusso een “normale” F12 Berlinetta en nogmaals een Ferrari Enzo.

Aan de andere kant vinden we een Porsche 918 gevolgd door een GT2 RS en een 996 GT3 RS. Daarnaast een 70th Anniversary Ferrari California T, twee 675 LT McLarens en een SLS AMG Roadster. 
Een dealer waar menig autoliefhebber graag eens een bezoek aan zou willen brengen!

Special: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnSpecial: Amian Cars KölnFoto's door VanClasseMedia

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok