Hollanders op reis

  • Thom
  • 21-09-2022 21:00
  • 377
  • 0

Hollanders op reis

De zomer mag dan wel vrijwel volledig verdwenen zijn in Nederland, dan ga je toch lekker in het zuiden van Europa op zoek naar de zon? Twee verse Nederlandse auto's werden gespot in het buitenland, waarschijnlijk zoekende naar de zon. Naast de aankoop van een fraaie bolide kon er nog wat geld voor een vakantie vanaf bij deze BMW M4 CSL en Mercedes AMG SL63 eigenaren!

Werd deze Nederlandse BMW M4 CSL twee weken geleden nog op de Nederlandse snelweg gespot, is hij ineens vanuit Italië geüpload! Zo snel kan het allemaal gaan, met zo'n 550pk raket van een BMW. Nu kunnen we na de snelwegfoto's van spotter Style kijken naar de BMW in detail; gespot door Abucarphotography. De aeroparts die zijn toegevoegd ten opzichte van een gewone BMW M4 zien wij nu extra duidelijk in beeld. Bijvoorbeeld de kofferklepspoiler in de vorm van de ducktail, of bijvoorbeeld de aangepaste grille voorop en de splitter. BMW heeft er een leuk speciaaltje van gemaakt, ter ere van het 50 jarige bestaan van de BMW Motorsport afdeling. Deze Nederlandse eigenaar heeft de CSL dus flink warm laten draaien voor zijn rit. Waar de M4 eerder in Breda gespot werd, werd hij nu 1000km verderop in Bolzano, Italië vastgelegd!

Hollanders op reisKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Net als de rode MC20 van vanochtend is het weer raak in Porto, Portugal! Dezelfde spotter wist een Nederlandse AMG SL63 van de nieuwste generatie te spotten. Een fraai blauw exemplaar, met een zwart dak en gele remklauwen. Dit verse exemplaar is nog niet eerder gespot, dus ook niet in Nederland. Wij zijn benieuwd waar deze gaat opduiken in ons land! Deze Mercedes heeft wel al meer kilometers op de teller dan de BMW hierboven; een ritje naar Porto is al gauw 2000km; erg lekker om in een nieuwe SL AMG te doen lijkt mij! De R-386-HL staat sinds 12 september op kenteken en werd al op 20 september in Porto gespot; een flinke roadtrip voor de eerste kilometers van de eigenaar zijn nieuwe auto!

Hollanders op reisKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel