BMW M4 op ADV.1 Velgen

BMW M4 op ADV.1 Velgen

Zoals jullie ongetwijfeld weten, hielden wij onze eerste Cars & Coffee bij onze shop in Rotterdam op zaterdag 2 augustus. Er kwam een groot aantal auto’s opdagen en we waren erg blij om ook een aantal klanten van ons te mogen verwelkomen. Op het laatste moment kwam er nog een onverwachte gast aan voor een kop koffie en een gezellig gesprek, met zijn gloednieuwe BMW M4 op ADV.1 Wheels. En wat is ze prachtig zo!

Uiteraard vroegen we onze fotograaf om er snel wat foto’s van te schieten, zodat we de auto nu hier aan u kunnen laten zien.

De volledig nieuwe sport coupé van het Duitse merk, waarmee de M4-badge geïntroduceerd wordt in hun lijn van prestatie gerichte modellen, is een indrukwekkende auto. Zoals altijd zijn er verschillende smaken en zo wilde onze klant nog net iets meer halen uit zijn nieuwe speeltje. Om te beginnen hebben we de auto dus subtiel verlaagd met behulp van een set H&R Springs. Hiermee worden de prestaties van de auto verbeterd en het helpt ook zeker bij het behalen van een schitterende uitstraling.

De volgende stap was het installeren van een nieuwe set velgen. De keuze van onze klant viel op een set ADV05 M.V1 Competitions Spec velgen in een donkere bronzen afwerking welke prachtig staat bij het grijze exterieur van de auto. De velgen in deze foto’s meten 9×20 inch voor en 11×20 inch achter, zijn lichter als de standaard velgen wat positief uitwerkt op het remmen, de acceleratie en het weggedrag van de auto.

De eigenaar was erg blij met zijn nieuwe setup, en dat zijn wij ook wat het oogt heerlijk, maar hij zal snel terug komen voor de installatie van zijn nieuwe Akrapovic uitlaat systeem voor zijn prachtige BMW F82 M4! Uiteraard kunt u altijd direct contact met ons opnemen als u vragen heeft over een nieuwe set velgen of het bestellen van producten uit onze shop, ons ervaren verkoop team is er om u bij te staan waar nodig.

BMW M4 op ADV.1 VelgenBMW M4 op ADV.1 VelgenBMW M4 op ADV.1 VelgenBMW M4 op ADV.1 Velgen

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag