Winnen! Zelf of meerijden in een Lamborghini Huracán LP610-4

  • Ruud
  • 11-05-2022 12:19
  • 291
  • 1

Winnen! Zelf of meerijden in een Lamborghini Huracán LP610-4

De Lamborghini Huracan is zonder twijfel één van de meest iconische exemplaren van het Italiaanse merk. Met zijn strakke design en brullende V10 motor, zal een ritje maken in deze wagen een herinnering zijn die niet snel vergeten zal worden. Klinkt dit als een echte droom? Evenrijden.nl regelt nu speciaal voor Autogespot een winactie!

Meedoen aan de winactie is heel eenvoudig. Om mee te doen, volg je Autogespot en Evenrijden.nl op Instagram en tag je iemand, een vriend, familielid of collega, waarmee je graag de Lamborghini experience wil delen. Dat taggen van een persoon doe je bij deze post. Evenrijden.nl geeft 2 meerij experiences weg en 2 experiences waarbij je zelf achter het stuur mag kruipen van de Huracan. Doe mee en maak kans om te winnen!

Evenrijden.nl bestaat uit een team van enthousiaste autoprofessionals die er gezamenlijk voor zorgen dat jij een onvergetelijke ervaring kan meemaken. Dit maken zij mogelijk door, op afspraak, jou een rit in je droomauto te verzorgen. Zo bezitten zij bijvoorbeeld de hiervoor genoemde schitterende Lamborghini Huracan, trotse opvolger van de Lamborghini Gallardo.

Om zelf in de gloednieuwe Lamborghini Huracan te mogen rijden, dien je in bezit te zijn van een eigen rijbewijs dat langer dan 1 jaar geldig is. Daarnaast moet je ouder dan 18 jaar zijn. Omdat Even rijden niemand wil buitensluiten, kunnen minderjarigen ook een ritje maken - als copiloot! Eén van de opgeleide chauffeurs van Evenrijden.nl neemt de controle over het stuur terwijl de bijrijder kan genieten van de rit. Verantwoordelijk voor het verzorgen van een kinderfeestje? Je raadt het, dit kan bij Evenrijden.nl. Ieder kind krijgt de kans om als copiloot mee te rijden en de jarige wacht een verrassing af!

Ideeën nodig voor een bedrijfsuitje of familiebijeenkomst? Overweeg dit unieke uitstapje eens. Maar ook wanneer je op zoek bent naar hét perfecte cadeau voor een autoliefhebber, of simpelweg een verrassing wil plannen voor je partner, is een Lamborghini rijden een gaaf idee.

Winnen! Zelf of meerijden in een Lamborghini Huracán LP610-4Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag