Wie heeft er geknutseld aan deze Maybach 62?

  • Thom
  • 16-01-2022 11:19
  • 249
  • 1

Wie heeft er geknutseld aan deze Maybach 62?

Als je een oldschool Maybach (dus geen Mercedes-Maybach) hebt en wil je die een iets modernere look geven? Dan kan je natuurlijk bij een tuner kunnen aankloppen voor een verjongingskuur of sportieve facelift. Wat de eigenaar van dit gespotte exemplaar heeft gedaan, dat is voor ons én de spotter een raadsel. Help jij ons uit de brand?

De Maybach 62 is een slagschip van jewelste maar raakt nu wel een beetje op leeftijd. Ikzelf zou zeker genoegen nemen dat de luxe limo zijn rimpels laat zien. Sommige mensen denken daar blijkbaar anders over.

Wij hebben op de website een aantal tuningsprojecten van de Maybach, waaronder van Brabus, FAB Design en Lorinser. Als wij onderstaande spot vergelijken met deze 3 tuners dan zijn er geen duidelijke overeenkomsten. De Google zoekmachine aanslingeren heeft helaas ook weinig nut gehad. Overige tuners die ik gevonden heb zijn Office K en Kahn. Ook deze tuners komen niet overeen met onderstaande Berlijnse Maybach 62. Op de foto's zien wij een andere voorbumper en achterbumper. Vooral de achterbumper is interessant, want deze lijkt behoorlijk modern te zijn. Heb jij enig idee welk bedrijf zich met deze Maybach heeft bemoeid? Of is het een knutselproject van de eigenaar zelf geweest? Wij lezen het graag in de reacties!

Wie heeft er geknutseld aan deze Maybach 62?Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag