Vorsteiner patst met GTRS4

Vorsteiner patst met GTRS4

De SEMA show is alweer een tijdje ten einde en de heren van Vorsteiner waren aanwezig met een klapper van een auto. De Vorsteiner GTRS4 werd er geïntroduceerd. Een BMW M4 Coupé met een widebodykit vervaardigd uit carbon fiber.

Heel veel persfoto's kregen we er toen ter tijd niet bij maar inmiddels maakt Vorsteiner het goed met de volgende plaatjes van hun creatie. Midden in de woestijn wisten ze de M4 Coupé goed vast te leggen. Het GTRS4 pakket omvat onder andere een nieuwe voorbumper, sideskirts en natuurlijk behoorlijk uitgeklopte wielkasten die een set Vorsteiner velgen te gast hebben. Wij vinden de kit geslaagd en kunnen deze ook leveren als officieel importeur van Vorsteiner in Nederland en België. Wie durft er als eerst zijn M4 Coupé van deze kit te voorzien?

Vorstellen patst met GTRS4Vorstellen patst met GTRS4Vorstellen patst met GTRS4Vorstellen patst met GTRS4Vorstellen patst met GTRS4Vorstellen patst met GTRS4Vorstellen patst met GTRS4Vorstellen patst met GTRS4Vorstellen patst met GTRS4

Reacties op dit artikel