Tweemaal Army green gekleurde Oekraïense spots

  • Thom
  • 22-09-2022 21:00
  • 163
  • 0

Tweemaal Army green gekleurde Oekraïense spots

Sinds de oorlog is uitgebroken in het Oost-Europese land komen er nog maar weinig spots online, wat volkomen logisch is. Gelukkig zijn onze huisspotters Stig2014 en Spotter_2017 nog wel in het land om ons af en toe te voorzien van een paar spots. Zo hebben we recentelijk twee bijzonder gekleurde dik-Duitsers ontvangen van de spotters.

Te beginnen bij een BMW M5 F90 die Spotter_2017 half augustus op de website zette. Een behoorlijk gewaagde kleur zo in het leger groen, en ook wel toepasselijk met alle gebeurtenissen in het land. Wat dit exemplaar nog extra dik maakt is uiteraard het Competition pakket, waardoor alle chrome delen van de auto nu in het zwart zijn gespoten. Ook extra lekker is het bruine leer op de stoelen!

Tweemaal Army green gekleurde Oekraïense spotsKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

De tweede spot betreft een gave Mercedes AMG G63 van de huidige lichting, in een gave kleur. Misschien is dit zelfs niet meer army green te noemen, maar eerder olijfgroen? De apart gekleurde AMG heeft een uitlaatsysteem van Akrapovic, om de Russen te verjagen misschien? De hele wereld volgt de oorlog op de voet, die zojuist een nieuwe afslag heeft genomen. Laten we maar hopen dat de spotters zich veilig kunnen houden en dat de oorlog spoedig stopt.

Tweemaal Army green gekleurde Oekraïense spotsKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel