Twee Audi buikschuivers gespot

  • Thom
  • 15-01-2022 12:56
  • 525
  • 0

Twee Audi buikschuivers gespot

Sportieve auto's worden soms nog wel eens aftermarket aangepast als de eigenaar van de auto er nog niet helemaal tevreden mee is. Dat kan gaan om wraps, motortuning, bumpers, spoilers, verlichting maar ook verlagingssets of airride. Hierbij twee gespotte Audi's die behoorlijke buikschuivers zijn geworden.

We beginnen in Essen, Duitsland waar Dave-Jan-Autogespot een Audi RS6 in een parkeergarage aantrof. Deze RS6 C7 2015 ligt behoorlijk dicht op de grond, en zoals in de reacties werd aangegeven zal dit alleen een showmodus zijn van het airride systeem. Met deze instelling kun je natuurlijk de parkeergarage niet uit om nog maar te zwijgen over stoepjes en drempels. Met een simpele druk op de knop zou je met airride de Audi weer op zijn standaard rijhoogte kunnen krijgen.

Twee Audi buikschuivers gespotKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Dan gaan we door naar de Verenigde staten van Amerika waar spotter TYI een Audi R8 tegenkwam die ook door zijn hoeven was gezakt. Het betreft een grijs 2013 facelift model, gespot in Columbus Ohio. Zijn we fan van dit soort tuning?

Twee Audi buikschuivers gespotKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel