Stoere Novitec modellen te koop op veiling

Stoere Novitec modellen te koop op veiling

Waar de auto's precies vandaan komen is een raadsel. Wat we wel weten is dat je tot 18 februari de kans hebt om wellicht voor een redelijke prijs een Ferrari F12 Novitec N-Largo S of één van de elf Lamborghini Huracan LP 610-4 Novitec N-Largo Spyder's op de kop te tikken.

Veel informatie staat er niet bij de veiling. Zo is de herkomst van de auto's een raadsel en de reden van verkoop is ook nergens te verkopen. Wat we wel weten is dat de auto's gloednieuw zijn. De Lamborghini heeft bijvoorbeeld slechts 50 kilometers op de teller staan maar is wel volledig verbouwd door Novitec tot N-Largo. Ook de Ferrari F12 Novitec N-Largo S heeft slechts 200 kilometers afgelegd in zijn leven. Het bod voor de de N-largo S staat op het moment van schrijven op 215.000 euro. Daar komen nog een aantal kosten bovenop dus of je echt goedkoper af bent is de vraag. Voor de Lamborghini wordt op het moment 156.000 euro geboden.
Dan is er nog het laatste exemplaar van Novitec en wel de 488 Spider N-Largo, ook hiervan zijn er slechts elf gemaakt en het bod staat inmiddels op 111.000 euro. Ook deze Ferrari is nog redelijk nieuw met slechts 850 kilometers. Het lijkt erop dat dit de demomodellen van Novitec zijn geweest. Het zijn namelijk exact dezelfde configuraties zoals we op de persfoto's van Novitec kunnen zien. Zit Novitec in zwaar weer of is er iets anders aan de hand?

Stoere Novitec modellen te koop op veilingStoere Novitec modellen te koop op veilingStoere Novitec modellen te koop op veiling

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws