Stemmen maar: Spot van het jaar 2018

Stemmen maar: Spot van het jaar 2018

Je kunt al enkele dagen stemmen maar voor de mensen die het nog niet is opgevallen. De finale van de Spot van het jaar is van start gegaan! Twaalf spots zijn nog in de race om er met deze titel vandoor te gaan. We hebben voor jullie nog één keer de finalisten op een rijtje gezet.

De winnaar van de Spot van het jaar krijgt een mooi goodiepakket mede mogelijk gemaakt door Michelin! Wat er in dat pakket zit is nog een kleine verrassing maar reken er maar op dat je het als spotter goed van pas kan komen! Stemmen voor de Spot van het jaar kan op deze pagina. Stemmen kan tot 16 februari! De winnaar zullen we op 17 februari bekend maken!


Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!Dit zijn de finalisten voor de Spot van het jaar!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws