Rode gifkikker: Audi TT-RS Plus

Rode gifkikker: Audi TT-RS Plus

Het draait niet altijd om veel vermogen bij sportauto's. Een goede verhouding van pk's, gewicht en vooral een hoge funfactor maken een auto boeiend om mee te rijden. We kijken nog altijd erg positief terug op onze ervaring met de Audi TT-RS. Slechts 340 pk, maar heel veel andere factoren die het een leuke auto maken. We weten dan ook zeker dat de eigenaar van de volgende gespotte TT-RS Plus veel plezier aan zijn auto heeft.

Audi liet de TT-RS Plus voor het eerst zien in Genève. Op de stand knalde de rode kleur letterlijk op ons netvlies en dat doet het ook op de foto's. De TT-RS Plus is echt een gifkikkertje. Een must is de heerlijk schakelende handbak die de 360 pk sterke Audi in slechts 4,1 seconden naar de 100 km/u brengt. Ook leverbaar is de DSG-versnellingsbak met zeven verzetten. De TT-RS Plus heeft 20 pk en 15 Nm meer. De topsnelheid ligt op 280 km/u en dat kan de auto zonder problemen halen.

De TT-RS Plus heeft de rode kleur en een singleframe grille welke wordt uitgevoerd in gepolijst antraciet. Carbon fiber is het materiaal waarvan de zijspiegels zijn gemaakt en de ovalen RS-uitlaten krijgen een zwarte tint. Tot slot heeft het motorcompartiment een carbon fiber pakket gekregen. In het interieur is er een onderscheid gemaakt door slechts een TT-RS Plus badge te gebruiken.

Rode gifkikker: Audi TT-RS Plus

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws