Range Rover Sport SVR maakt indruk op set nieuwe James Bond film

  • Ruud
  • 14-09-2021 12:23
  • 254
  • 0

Range Rover Sport SVR maakt indruk op set nieuwe James Bond film

Nog maar iets meer dan twee weken en dan kunnen we EIN-DE-LIJk de nieuwe James Bond film op het witte doek gaan zien. Na al het uitstel vanwege corona is het moment dan eindelijk daar. In de film zijn natuurlijk weer prachtige auto's te vinden waaronder de brute Range Rover Sport SVR met 575 pk.

De Range Rover Sport SVR gaat offroad om James Bond 007 te achtervolgen in de nieuwste James Bond-film No Time To Die, die vanaf 30 september te zien is in de bioscoop. Nieuwe beelden van achter de schermen bij de opnames van de film geven een voorproefje van de spectaculaire acties op hoge snelheid. De beelden van de achtervolging plaatsen de luxueuze performance SUV in het middelpunt van de actie.

De SVR’s die in de film No Time To Die een prominente rol spelen, hebben dezelfde wielophanging als de productiemodellen. Deze wielophanging is speciaal voor de Range Rover Sport SVR ontwikkeld door Land Rover Special Vehicle Operations om de auto wendbaarder te maken en een responsievere handling te bieden zonder in te leveren op het gebied van comfort.

De twee Range Rovers Sport SVR in de film zijn uitgevoerd in de carrosseriekleur Eiger Grey, voorzien van lichtmetalen 22 inch velgen in Narvik Black en uitgerust met het optionele Carbon Pack. Dat betekent dat de ventilatieopeningen in de voorschermen, de onderste luchtopeningen in de voorbumper, de grille en de buitenspiegelkappen zijn uitgevoerd in Gloss Carbon Fibre. Bij de SVR’s in No Time To Die is de optionele, geventileerde, lichtgewicht SVR Carbon Fibre motorkap uitgevoerd in carrosseriekleur, maar naar wens is die ook leverbaar met een middendeel van zichtbaar koolstofvezel.

Geïnteresseerden kunnen de Range Rover Sport SVR in dezelfde specificatie als de auto’s in No Time To Die direct bekijken in de configurator op Land Rover.nl.

Reacties op dit artikel