Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!

Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!

In de wereld van de auto personalisatie-projecten, is Baan Velgen langzamerhand een bekende naam aan het worden. Gevestigd in Nederland, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gevestigde naam als het gaat om het online aanschaffen van hoge kwaliteit performance onderdelen en het laten personaliseren van auto's in hun lokale werkplaats. Ze bieden allerlei services, van het installeren van uw velgen en banden tot complete projecten, zoals hier beschreven wordt. Baan Velgen doet het allemaal!

Hun nieuwste project is een Porsche Panamera. Het gaat hier om de diesel-variant van de populaire luxe sedan van de bekende Duitse sportwagen fabrikant, welke alle sportiviteit en comfort biedt die men van een Porsche verwacht. Zowel het interieur als het exterieur steken goed in elkaar. Daarnaast zijn de prestaties exact zoals u zou verwachten van een auto zoals deze en met de dieselmotor is het een perfecte combinatie van prestaties, luxe en verbruik. Voor velen onder ons geldt echter: er zijn altijd een paar aanpassingen nodig om de auto zich te laten onderscheiden van haar soortgenoten!

Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!

De rode draad in dit project kan het best als Vorsteiner omschreven worden en het is geen raadsel waarom er voor producten van dit bedrijf gekozen werd voor de uiterlijke aanpassingen. Al jaren fabriceren zij perfecte onderdelen welke getuigen van bouwkwaliteit, pasvorm en natuurlijk uitstraling, Vorsteiner is maar al te vaak eerste keus tegenwoordig wanneer het gaat om luxe projecten. De Vorsteiner VP-T voorbumper, voor lip, DRL & knipperlicht behuizing, intercooler kanalen (zowel voor prestaties als uitstraling), side skirts en de kenmerkende ducktail spoiler werden geïnstalleerd. Ieder onderdeel werd voorzichtig uitgepakt, klaar gemaakt voor installatie en als laatste vakkundig geïnstalleerd op de auto door het team van professionele tuningexperts van Baan Velgen. Dit was echter nog niet alles. Bij Baan Velgen doen ze nooit half werk, laat staan bij een groot project zoals deze Porsche Panamera Diesel.

Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!

Vervolgens waren de TechArt uitlaattips aan de beurt voor een indrukwekkende uitstraling. Het geluid is helaas niet zo beïnvloedbaar als bij een benzine variant. Aan de achterkant ziet men ook de Wurde.jp diffusor, folie welke de achterlichten egaal rood maakte en als kers op de taart werd de originele Porsche belettering omlaag verplaatst zodat deze niet verloren zou gaan door het plaatsen van de duck tail spoiler.

Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!

Tenslotte ontving de luxe sedan een setje Modulare velgen, in maatje 21 inch voor en achter, voorzien van Michelin rubber. De velgen zijn afgewerkt in een combinatie die perfect past bij het exterieur van deze luxe sedan die toch nog wat om je portomonee geeft. Zolang u het geen probleem vindt om een diesel blok onder de kap te hebben, zou dit best wel eens de perfecte oplossing kunnen zijn voor mensen die graag hun auto personaliseren maar tegelijkertijd ook heel wat kilometers moeten maken met hun auto. Baan Velgen heeft weer fantastisch werk geleverd met deze Panamera, weer een tevreden klant en eigenaar die nu geniet van zijn auto die precies geworden is zoals hij wilde.

U heeft tijdens het lezen al kunnen zien hoe de auto er uitzag toen hij arriveerde bij Baan Velgen en hieronder volgen dan de foto’s van het eindresultaat met dank aan Thomas van Rooij, welke verantwoordelijk was voor de fotografie van dit project. We wensen u veel kijkplezier en neem gerust contact op met Baan Velgen over uw eigen project!

Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!
Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!Porsche Panamera voorzien van Vorsteiner bodykit!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag