Op zoek naar ADV.1 Velgen voor een Nissan GT-R?

Op zoek naar ADV.1 Velgen voor een Nissan GT-R?

Vandaag hebben we een leuk bericht voor de Nissan GT-R rijders onder ons! Een setje ADV.1 Velgen in combinatie met een set licht gebruikte Michelin banden is beschikbaar gekomen voor de snelle Japanner. Het gaat hier om ADV5.0 Track Spec velgen in de maat 21×10 inch voor en 21×11 achter. De velgen verkeren in perfecte staat, zijn maar kort gebruikt en vervangen voor een gloednieuwe set naar het ontwerp van de eigenaar. Dit alles is bij ons in de shop gedaan!

De banden kunnen nog makkelijk een seizoen mee, aangezien ze maar minimale gebruikssporen vertonen voor gebruik op een sportwagen als de Nissan GT-R. De velgen zijn zoals gezegd zo goed als nieuw en vertonen maar enkele zeer kleine butsjes. De hoge kwaliteit afwerking van ADV.1 Wheels garandeert echter dat de velgen zonder problemen voor gloednieuw door kunnen gaan. Mocht u de velgen nu in een andere afwerking willen zien, dan kunnen we dat uiteraard in onze shop voor u realiseren.

De Michelin Pilot Sport banden meten 265/35/21 voor en 305/30/21 achter, welke optimale prestaties, grip en uitstraling bieden voor uw Nissan GT-R. We zijn erg trots op onze klanten die tevreden terug komen naar onze shop, enkel om hun wiel setup te upgraden door hun nieuwe velgen in te ruilen op weer een andere nieuwe set velgen. Dit geeft ons vertrouwen in onze nieuwe en gebruikte voorraad velgensets voor nieuwe en toekomstige klanten.

We bieden wereldwijde bezorging aan, ook voor deze set velgen. Wilt u meer informatie over de prijs, bezorging of iets anders, neem gerust contact met ons op. Hieronder treft u de volledige media gallerij van de wiel setup aan, gefotografeerd door Heber Photography, waarin alle details van de setup te zien is.

Naast de ADV1 velgen is deze Nissan GTR uitgerust met een volledige ev
Naast de ADV1 velgen is deze Nissan GTR uitgerust met een volledige evNaast de ADV1 velgen is deze Nissan GTR uitgerust met een volledige ev

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag