Novitec Rosso houdt het sober met deze 488 GTB Spider

Novitec Rosso houdt het sober met deze 488 GTB Spider

Toen de Duitse tuner Novitec Rosso in 2004 naar buiten kwam met hun eerste project, de Ferrari 360, waren de meningen zeer positief. Novitec Rosso wist de 360 van de nodige aanpassingen te voorzien, zonder daarin te overdrijven zoals sommige andere tuners. Ze bieden naar eigen zeggen dan ook enkel haute couture en high performance aan.

Sinds de 360 heeft Novitec zich vergrepen aan zowat alle modellen die Ferrari uitbracht. De f12 en en de California T kregen daar nog een N-largo pakket bovenop. Voor wie wil, biedt Novitec Rosso sinds enkele weken ook een pakket aan voor de 488 spider. De eerste teasers maakten ons al warm: extra carbon fiber elementen maakten het geheel wat agressiever. Deze eigenaar houdt blijkbaar niet zo van dat carbon en heeft gekozen voor matchende sideskirts en spoiler. Enkel aan de voorkant zien we de nieuwe carbon lip en de extra sleuven die meer lucht richting de luchtinlaten brengen. De zwarte achterlichten mochten natuurlijk niet ontbreken.

Ook onder de kap is er stevig gewerkt. Na de tuning van Novitec Rosso produceert de V8 nu namelijk liefst 772 pk, 892 Nm aan koppel en heeft een topsnelheid van 342 km/u!

Novitec Rosso houdt het sober met deze 488 GTB Spider

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws