McLaren laat weer prachtige bespoke 720S zien

McLaren laat weer prachtige bespoke 720S zien

Het is geweldig om in dit tijdperk te leven als je een bak met geld te besteden hebt aan een auto. De luxere merken bieden al langere tijd een personalisatie afdeling aan waar je wensen kan laten spreken. Uiteraard spreekt je portemonnee dan even hard mee. Vandaag is de Dubai Motor Show begonnen en McLaren laat daar een door MSO gemaakte 720S zien voor een klant uit het Midden-Oosten.

Satijn zwart met goud is de kleurencombinatie die de 720S heeft meegekregen. De lak van de auto is Zenith Black met een satijnen afwerking en de velgen zijn van goud. Het echte goud zit verstopt in de motorruimte in de vorm van een 24 karaats hitteschild. Een optie die ook al op de P1 mogelijk was. Ook in het interieur is er met gouden onderdelen gestrooid. Niet echt de mooiste combinatie om eerlijk te zijn. MSO heeft totaal 120 uur gewerkt aan deze auto en het meeste werk zit in het kunstwerk op de achtervleugel. Daar staat namelijk een beroemde quote van Bruce McLaren geschreven: "Life is measured in achievement, not in years alone". Deze spreuk is in het Arabisch vertaald en op de vleugel geschilderd met als vorm de skyline van Dubai.

McLaren laat weer prachtige bespoke 720S zienMcLaren laat weer prachtige bespoke 720S zienMcLaren laat weer prachtige bespoke 720S zienMcLaren laat weer prachtige bespoke 720S zienMcLaren laat weer prachtige bespoke 720S zienMcLaren laat weer prachtige bespoke 720S zienMcLaren laat weer prachtige bespoke 720S zien

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws