McLaren kondigt nieuwe Ultimate Series aan op Pebble Beach Concours

McLaren kondigt nieuwe Ultimate Series aan op Pebble Beach Concours

Een compleet nieuwe Ultimate Series McLaren supercar, gefocust op puur open rijden werd gisteravond onthuld door CEO Mike Flewitt op het Pebble Beach Concours. Potentiële klanten konden het praatje van de beste man aanhoren.

De auto moet nog een naam krijgen maar het mag duidelijk zijn dat het een tweezitter wordt zonder dak en dat hij in hetzelfde rijtje zal komen als de P1, Senna en Speedtail. De auto is gelimiteerd op 399 stuks en zal een compleet andere focus hebben dan de Senna en de Speedtail. Deze auto zal zich meer richten op puur rijplezier en een ongekende link met de bestuurder en zijn omgeving. Ondanks dat de auto voor de weg gemaakt wordt zal het de lichtste auto ooit door McLaren geproduceerd worden. Op motorisch vlak zal er niet veel nieuws onder de zon zijn. De 4.0 liter V8 uit de Senna zal gebruikt worden om de auto aan te drijven.

De auto zal eind 2020 op de markt komen en de prijs zal tussen die van de Senna (800.000 euro) en van de Speedtail (2.2 miljoen euro) komen te liggen. Daar ligt nog behoorlijk wat ruimte tussen dus maak je borst maar nat.

McLaren announces new Ultimate Series model at Pebble Beach Concours

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws