Matrood beest uit Maranello: Ferrari FF

  • Emil
  • 09-05-2012 15:00
  • 2663
  • 2

Matrood beest uit Maranello: Ferrari FF

Een Ferrari FF die een beetje mooi is samengesteld is een serieus dikke auto om te zien. Het concept van de auto, de shooting brake, mag dan niet door iedereen gewaardeerd worden, de FF is een auto met veel uitstraling. In Berlijn werd nu een FF gespot die de meeste gespotte exemplaren wel overtreft op het gebied van looks.

Matte kleuren komen niet veel voor op de FF. In Moskou werd eens een matgroene gespot en in Oostenrijk een matwitte. De kleur van de matgroene FF is geen wrap maar gewoon lak. Het matrode exemplaar is waarschijnlijk van de dealer dus wie weet gaat het hier ook om een echte lak. Dat komt bijna niet voor. De uitvoering is sowieso erg dik met de zwarte onderdelen en velgen. Deze gezinsauto is met veel zorg samengesteld!

Qua vermogen zit de FF tussen de F12berlinetta en de 458 Italia. De 458 Italia heeft 570 pk terwijl de F12berlinetta een gigantische 740 ter beschikking heeft. De FF levert bij 8.000 toeren per minuut een maximum vermogen van 660 pk. Extreem veel natuurlijk voor een auto die dagelijks gebruikt dient te worden. Dankzij meer comfort en vierwielaandrijving is de auto wel bruikbaarder dan ooit.

Matrood beest uit Maranello: Ferrari FF

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag