Maak kennis met de Chevrolet Corvette Miura Edition

  • Thom
  • 06-07-2024 12:00
  • 179
  • 1

Maak kennis met de Chevrolet Corvette Miura Edition

Een opvallende verschijning is de Chevrolet Corvette in Europa altijd al geweest, daar hoef je niet eens een enorm opvallende configuratie voor te kiezen. Deze Duitser heeft dat laatste toch gedaan, tja.

De Corvette is met deze C8 generatie een hele andere auto geworden dan zijn voorgangers, mede door de plaatsing van het motorblok. Je zou het kunnen zien als een Ferrari 458 uit Amerika, al zijn de looks niet helemaal zo Italiaans. Het blijft een Amerikaan en dat is te zien aan de kwaliteit en te horen uit de vier stortkokers achteraan. Het recept is nog steeds een dikke V8 in de sportcoupé of convertible.

In dit geval gaat het om de cabrioversie die Michael tegen het lijf liep in het bruisende Düsseldorf. De inzittenden reden helaas voor de spotter net weg op het moment dat hij aankwam dus zijn het slechts wat rijdende plaatjes. Alsnog goed genoeg om deze bizarre rood met gouden kleurencombinatie te kunnen beoordelen. Persoonlijk vind ik het enorm lijken op de Lamborghini Aventador Miura Edition, maar in de comments wordt ook Iron Man genoteerd. In beide gevallen vind ik het een niet heel fraai geheel, maarja dat zijn de meeste Amerikaanse auto's ook niet.

Maak kennis met de Chevrolet Corvette Miura EditionKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag