Lumma Design pakt uit met de CLR G770R

Lumma Design pakt uit met de CLR G770R

Het veredelen van de Mercedes-Benz G-Klasse is lucratieve business. Een auto die we volgend jaar zeker met Arabisch kenteken gaan zien is deze Lumma CLR G770R. Een flink opgeblazen Mercedes-AMG G63. Kijkt u mee?

Met deze ombouw ben je de koning van de weg. Lumma heeft de G-Klasse aangepakt en heeft geen moeite bespaard om het een indrukwekkend monster te maken. Een gespierd uiterlijk benadrukt nog maar eens dat de G-Klasse de beste terreinauto is van de afgelopen decennia. Deze Lumma zal iets meer moeite hebben met ruig terrein al is het alleen maar vanwege de 24" inch velgen die gemonteerd zitten. Nee, met deze auto ga je indruk maken in de Europese steden zoals Londen, Genève of Monaco. Ten eerste al vanwege het uiterlijk maar ook vanwege de sound die Lumma de G63 geeft. Liefst zes uitlaten zijn er te vinden op deze auto. Een kenmerk dat Lumma niet heeft losgelaten want die zes uitlaten hebben we al eens eerder terug gezien op auto's van hun. Buiten de carbon fiber uitbreidingen van de body is het ook mogelijk het interieur op verzoek aan te passen.

Lemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770RLemma pakt uit met de CLR G770R

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws