Lamborghini Revuelto is spottersmagneet in Londen

  • Ruud
  • 30-03-2024 09:30
  • 256
  • 1

Lamborghini Revuelto is spottersmagneet in Londen

Zet een Lamborghini Revuelto neer in het centrum van Londen en je weet 100% zeker dat het woord in de spotterscommunity als een lopend vuurtje rond gaat. De nieuwste stier in de Lamborghini familie werd door sanderwubs gespot!

Lamborghini's Revuelto is een schot in de roos. De Italiaanse fabrikant kan er per jaar maar een maximum aantal van produceren en dat gaat in ieder geval al gebeuren tot en met 2026. De klandizie wil graag deze nieuwste Lamborghini hebben en dus ben je pas eind 2026/begin 2027 aan de beurt als je nu een order in schiet. Krankzinnig natuurlijk maar dat is tegenwoordig meer normaal. Tegen de tijd dat jij in je nieuwe Revuelto rijdt is er al een Revuelto S of één van de andere limited editions.

De Revuelto is natuurlijk een bijzonder apparaat te noemen. Lamborghini heeft de V12 behouden maar heeft er wel een hybride van gemaakt. Elektrisch rijden zonder het geschreeuw van de V12 is dus mogelijk! Daar zullen sommige mensen in Londen heel blij mee zijn want de overlast die ze ervaren van luide motoren is zeker niet voor de poes. De combinatie in de Revuelto zorgt in ieder geval voor 1.015 pk en een sprint naar de 100 km/u in 2.5 seconden! Verbluffend.

Lamborghini Revuelto is spottersmagneet in LondenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel