Je zal dit aantreffen midden in Zürich

  • Ruud
  • 21-02-2024 08:37
  • 328
  • 1

Je zal dit aantreffen midden in Zürich

Sommige auto's verwacht je niet langs de stoeprand geparkeerd midden in een grote stad. Toch moet je op alles voorbereid zijn.

Aston Martin's Valkyrie zal niet uitblinken in zijn draaicirkel of het gemak om hem langs een stoeprand te parkeren. De stuuruitslag is perfect voor op het circuit maar fileparkeren zal niet erg gemakkelijk zijn. Toch heeft de eigenaar het voor elkaar gekregen om deze raceauto langs de stoeprand te parkeren. Wellicht met wat hulp maar de auto staat er zeer strak langs, chapeau.

Met deze spot van deze Aston Martin Valkyrie hebben we ook het eerste Zwitserse exemplaar te pakken. En wat voor één. Een prachtig donkergrijs/anthraciet gekleurde bolide met prachtige rode details die ook door de spotter mooi zijn vastgelegd. Door deze details valt ook meteen op dat de draagarmen van de auto door de body te zien zijn. De eigenaar in kwestie heeft deze rood laten spuiten en heeft dat door laten lopen naar de wielen. Ook de ventilatiesleuven achter de voorwielen zijn van dezelfde rode kleur voorzien en dat geeft een mooi speels effect op deze krachtige bolide. Want wat blijft de Valkyrie toch een bijzondere auto. De auto werd samen met Red Bull Advanced Technologies ontworpen en daar kunnen we de invloeden goed van terugzien. Kijk bijvoorbeeld naar de vloer en de louvres die daarin verwerkt zitten om de optimale aerodynamica te realiseren. Hoe vaker we er naar kijken hoe meer details er naar voren komen!

Je zal dit aantreffen midden in ZürichKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel