Is dit de Formule 1 auto van de toekoms; Mercedes-Benz Vision WQ Silver Arrow in Dubai

  • Ruud
  • 25-11-2021 14:19
  • 248
  • 1

Is dit de Formule 1 auto van de toekoms; Mercedes-Benz Vision WQ Silver Arrow in Dubai

Conceptauto's zijn zo gaaf. Deze Mercedes-Benz Vision EQ Silver Arrow lijkt wel een Formule 1 auto van de toekomst. Hij werd gespot in Dubai!

Op Pebble Beach in Californië onthult Mercedes-Benz de Vision EQ Silver Arrow showcar tijdens de Monterey Car Weekin 2018. De eenzitter is een hommage aan de succesvolle recordbrekende W 125-wagen uit 1937. De lak in alubeam-zilver doet denken aan de historische Silver Arrows die om gewichtsredenen geen witte laklaag hadden. Het interieur wordt gedomineerd door traditionele, hoogwaardige materialen zoals echt leer, gepolijst aluminium en massief walnoot. De digitale cockpit wijst ondertussen rechtstreeks naar de toekomst: hij omvat een gebogen panoramisch scherm, evenals een touchscreen geïntegreerd in het stuur. Wat deze concept precies in Dubai deed is niet duidelijk maar Supercarblondie was er natuurlijk ook bij te vinden!


Is dit de Formule 1 auto van de toekoms; Mercedes-Benz Vision WQ Silver Arrow in DubaiKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel