Iconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasje

Iconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasje

De Aston Martin DB5 had een iconische rol in de film Thunderball. Voorzien van talloze snufjes wist James Bond te ontsnappen aan zijn achtervolgers en precies dat exemplaar is van eigenaar verwisseld. Uiteraard niet voor een habbekrats.

Liefst 5,8 miljoen euro is er betaald voor een auto die voorzien is van een schietstoel, geweren, een rookgordijn en een schild tegen de kogels. Van deze auto bestaan er nog drie, waarvan deze nooit op film te zien is geweest. Wel is hij dus voorzien van alle hulpstukken die het je makkelijker maken te ontsnappen aan moordlustig tuig.

De auto stond 23 jaar lang in een museum en is nu verkocht aan een andere liefhebber. Op naar de volgende collectie dus!Iconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasjeIconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasjeIconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasjeIconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasjeIconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasjeIconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasjeIconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasjeIconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasjeIconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasje

Iconische Aston Martin DB5 heeft een nieuw baasje

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws