Het testen zit erop, Bugatti Chiron Pur Sport in productie

Het testen zit erop, Bugatti Chiron Pur Sport in productie

Het testen zit erop en Bugatti gaat beginnen aan de eerste exemplaren van de Bugatti Chiron Sport. De laatste tests op Nardo zijn voltooid.

Kortere overbrenging van de versnellingsbak zorgen voor een nog indrukwekkendere acceleratie uit bochten en het grip niveau van de Pur Sport is ook nog eens omhoog gebracht. In samenwerking met Michelin zitten er een paar sloffen op die de Chiron Pur Sport in bedwang moeten houden. Andy Wallace, Bugatti test driver, heeft de auto aan zijn laatste tests onderworpen en is meer dan tevreden. De Chiron Sport is van ongekend niveau en ook op het circuit weet de auto zijn mannetje te staan. De Chiron Sport is gefocust op circuit gebruik maar heeft niet al zijn comfort ingeleverd. Het is en blijft een straatauto maar desondanks weet de Chiron Sport te imponeren.

Bugatti zal 60 exemplaren gaan maken waarvan de eerste eind dit jaar afgeleverd gaan worden. De vraagprijs? Minimaal drie miljoen euro. Dan heb je nog geen enkele extra optie.

Het testen zit erop, Bugatti Chiron Pur Sport in productieHet testen zit erop, Bugatti Chiron Pur Sport in productieHet testen zit erop, Bugatti Chiron Pur Sport in productieHet testen zit erop, Bugatti Chiron Pur Sport in productieHet testen zit erop, Bugatti Chiron Pur Sport in productieHet testen zit erop, Bugatti Chiron Pur Sport in productie

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws