Het leven in Moskou gaat gewoon door met deze Mercedes-AMG Brabus G 700 XLP Adventure

  • Ruud
  • 05-07-2024 12:20
  • 199
  • 0

Het leven in Moskou gaat gewoon door met deze Mercedes-AMG Brabus G 700 XLP Adventure

Terwijl er aan de fronten nog altijd hevig wordt gevochten en er dagelijks mensen als kanonnenvoer naar de linies worden gebracht gaat het leven in de grote steden gewoon door. Aan beide kanten overigens, want zowel in Kiev als Moskou lijkt het af en toe of er niets aan de hand is en de landen niet in oorlog zijn. Dat blijkt ook wel uit de enkele spots die we uit Moskou ontvingen. Deze prachtige Mercedes-AMG Brabus G 700 XLP Adventure staat gewoon te schitteren alsof er niets aan de hand is.

De Oekraïne oorlog is sinds 2022 aan de gang en is inmiddels "normaal" geworden. Het nieuws maakt weinig indruk meer en dat is ook in Moskou. Daar gaat het leven inmiddels gewoon door en comfyqq was onlangs in de Russische stad en mag van geluk spreken dat hij niet als spion is aangemerkt. Foto's van auto's maken lijkt ons best spannend in het communistische land. Echter zijn wij wel blij met het resultaat want een Mercedes-AMG Brabus G 700 XLP Adventure blijft bijzonder om te zien. De basis is een G 63 W463 2018 en deze wordt in Bottrop flink omgebouwd. De ophanging gaat de lucht in, de motor wordt opgepompt tot 700 pk door middel van softwaretuning en er worden een hoop hulpmiddelen geïnstalleerd om het ruige terrein te betreden. In dat opzicht zou deze bolide niet misstaan op het slagveld.. Moet die alleen een ander kleurtje krijgen.

Het leven in Moskou gaat gewoon door met deze Mercedes-AMG Brabus G 700 XLP AdventureKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag