Gestolen Aventador Oakley Design gespot in Warschau UPDATE

Gestolen Aventador Oakley Design gespot in Warschau UPDATE

Als je auto wordt gejat is dat nooit leuk. Of je nou enorm veel centen hebt of niet, het blijft je speeltje en daar horen anderen niet aan te komen. Elke dag wordt er van alles gestolen, maar zelden is dat een heel opvallend uitgevoerde Lamborghini Aventador. Bijzonderder nog is dat hij gespot werd in Warschau en dat is niet waar hij hoorde te zijn.

Je hoort het wel vaker. "Oh dan is hij vast naar Oost-Europa verscheept". Dit exemplaar laat zien dat het nog klopt ook. De auto stond aan de Franse kust, werd ontvreemd en niet veel later in Warschau gespot. Best bizar om dit gewoon in een hotelgarage te zetten en de volgende dag weer vrolijk door te reizen, maar de mogelijke opbrengst is natuurlijk enorm. Hoe dan ook hopen we wel dat de spotters de ogen open houden en deze Italiaan weer bij zijn Arabische baasje terug te brengen!

UPDATE
Inmiddels is ons ter ore gekomen dat de auto en de dieven zijn gezien en aangehouden! Mede dankzij spotters is de auto gelokaliseerd en is het boeventuig ingesloten en aangehouden!

Gestolen Aventador Oakley Design gespot in Warschau

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws