Genève 2019: Mansory Whisper of Ecstasy

Genève 2019: Mansory Whisper of Ecstasy

Nóg zo'n populaire SUV die de Mansory behandeling heeft gekregen. Ditmaal is het de Rolls Royce Cullinan die voorzien is van een exclusieve afwerking van zowel in- als exterieur. Het design van deze auto is tot stand gekomen door een samenwerking met 'BILLIONAIRE', een label van de Philipp Plein Group. Hierdoor is de meest luxueuze SUV voorzien van een nóg exclusievere afwerking. Gelimiteerd tot slechts dertien exemplaren en met een vanafprijs van €785.000,- maakt de Whisper de titel meer dan waar.

Wat je voor die bijna acht ton krijgt is het volgende; een nieuwe styling van voor-, zij- en achterkant en een technische upgrade. Ondanks het herziene uiterlijk en interieur blijft de 'Whisper of Ecstasy' een relatief elegante verschijning. Dit komt mede door de chique matzwart en zilveren kleurstelling en het witte interieur. In het interieur vinden we echter afwerking van krokodillenleer en dat is toch wel een tikje exorbitant. Motorisch is de Rolls Royce, zoals eerder gezegd, ook onder handen genomen. Dankzij een nieuw motormanagement systeem en sport einddemper heeft de Whisper de beschikking over 610pk en 950Nm koppel. Voor zo'n logge SUV is dat een flinke bak vermogen maar toch zie je het zware gewicht van de auto terug in de tijd die de auto nodig heeft om te accelereren naar 100km/u. Dit neemt namelijk vijf seconden in beslag. Uiteraard is vijf seconden nog steeds erg snel maar het kan sneller. Al met al is de 'Whisper of Ecstasy' echt weer zo'n auto die je kunt waarderen of niet, maar bijzonder is hij wel.


Genève 2019: Mansory Cullinan

Genève 2019: Mansory Cullinan

Genève 2019: Mansory Cullinan

Genève 2019: Mansory CullinanGenève 2019: Mansory CullinanGenève 2019: Mansory CullinanGenève 2019: Mansory CullinanGenève 2019: Mansory Cullinan

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws