Genève 2016: Mansory Bentley Flying Spur

Genève 2016: Mansory Bentley Flying Spur

Op de autosalon van Genève troffen we de Bentley Flying Spur V8 S aan, die een sportiever karakter en meer vermogen heeft. Ook Mansory had een Flying Spur staan. Hun interpretatie van de wagen is net dat tikkeltje anders als dat van Bentley zelf.

Mansory maakt van de Bentley een echte opvaller. De two-tone kleur en sportieve bumpers dragen elk hun steentje bij, maar ook de 22-inch grote velgen. Het interieur bleef natuurlijk niet onaangeroerd met zijn prachtig wit en bruin leder. Voor de potentiële kopers die denken dat ze met al deze opsmuk nog niet genoeg kunnen imponeren, is er ook nog een onderhuidse behandeling mogelijk. Mansory biedt namelijk een performance-kit aan voor de W12-motor, waarmee het vermogen stijgt naar een indrukwekkende 745 pk. Dat resulteert in een spurtje van 0 tot 100 km/u in slechts 4 seconden. Is de kleurkeuze van het interieur en exterieur toch niet jou smaak? Geen probleem, tuner Mansory maakt alles naar de wensen van hun cliënteel. Samenstellen maar!

Genève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying SpurGenève 2016: Mansory Bentley Flying Spur

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag