Ferrari presenteert de Roma

Ferrari presenteert de Roma

Tijdens een klantenevent in Rome heeft Ferrari de Roma onthuld. De nieuwe 2+ coupé met midden-voormotor combineert verfijnde proporties en een tijdloos design met ongeëvenaarde performance en handling. Dit is na de SF90 Stradale, F8 Tributo, F8 Spider en de Monza SP1/2 en 812 GTS het zesde nieuwe model dit jaar!

De Ferrari Roma is niet alleen een icoon in Italiaans design, maar tevens de maatstaf in performance in dit segment dankzij zijn V8 turbomotor uit de motorenfamilie die vier jaar op rij tot overall winnaar van de ‘International Engine of the Year’ verkiezing werd uitgeroepen. In deze hoedanigheid levert de krachtbron 620 pk bij 7.500 tpm en is hij gekoppeld aan de nieuwe 8-traps DCT-transmissie die debuteerde in de SF90 Stradale.

Met zijn opvallende flair en stijl is de auto een moderne interpretatie van de zorgeloze en heerlijke lifestyle van het Rome uit de jaren ’50 en ’60. De Roma biedt veeleisende klanten de finesse en verfijning die het ‘la Dolce Vita’ concept volledig tot zijn recht laat komen.

Ferrari presenteert de RomaFerrari presenteert de RomaFerrari presenteert de RomaFerrari presenteert de Roma

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    xcke  -  14-11-2019 om 11:14

    Zie ik daar aan de voorzijde een verwijzing naar de beroemde Daytona?

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws