Ferrari houdt niet van pottenkijkers

Ferrari houdt niet van pottenkijkers

Zo goed als ieder automerk is constant bezig met het testen van nieuwe auto's. Van de nieuwste Kia tot de zoveelste variatie op de Pagani Huayra; alles moet getest worden eer het op de markt kan komen. Ferrari is momenteel bezig met het afronden van hun nieuwste project, en probeert pottenkijkers op een nogal ludieke manier op afstand te houden.

De wagen die voorlopig nog geen naam draagt zit in de laatste fase van ontwikkeling alvorens hij 31 mei aanstaande onthult gaat worden. De auto zou met dank aan een V8 en elektromotor een vermogen van 1000 pk moeten gaan krijgen, althans als we Ferrari's gelekte uitnodiging voor de onthulling moeten geloven.

Ferrari houdt niet van pottenkijkers

Ferrari is via de officiële kanalen nog erg stil over het aanstaande model en probeert ook hun testrondjes zo onopvallend mogelijk te verrijden. Toen Instagrammer 9000lambo, nota bene zelf in een Ferrari, het nieuwe model in Maranello tegenkwam sloeg de testrijder op de vlucht. Het leverde een hilarische video op waarin de gecamoufleerde Ferrari er maar niet in slaagde om de camera te ontwijken. Over het uiterlijk kunnen we nog weinig kwijt aan de hand van deze plaatjes, omdat de camouflage de gehele auto bedekt. Nog even wachten tot de 31ste dus!Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws