Enkel kenners zien het verschil: R(S)?

Enkel kenners zien het verschil: R(S)?

Wat zou de volgende stap zijn? Misschien heeft de eigenaar zijn groene of rode strepen al wel besteld. Het lijkt erop dat iemand het er blijkbaar moeilijk mee heeft dat hij niet tot de gelukkige eigenaren van een Porsche 911 R behoort.

De 911 exemplaren van de 911 R waren al voor de publieke aankondiging van het model uitverkocht. Ongetwijfeld stonden er nog genoeg mensen te springen om er een te kopen, maar helaas. Wie geen 911 R heeft kunnen bemachtigen, kon natuurlijk ook gewoon een GT3 RS kopen. In principe zijn beide wagens toch gelijk. Alletwee doen ze het met een 500 pk sterke 4-liter boxermotor. De R ziet er wel wat soberder uit met minder spoilerwerk. Maar hetgeen wat misschien wel het meest aanspreekt aan de 911 R, is de handbak, die je niet terugvindt in de RS.

Deze eigenaar wilde zo te zien wel erg graag een R bemachtigen. Zo graag zelfs, dat hij zijn RS nu lijkt te transformeren naar een R. Nadat hij eerst de spoiler had verwijderd, is het nu tijd om de badges te veranderen. Zowel in de voorkant als de achterkant zien we overeenkomsten in het design van beide modellen. Dus enkel nog de strepen en je hebt een 911 R, of toch bijna...

Enkel kenners zien het verschil: R(S)?

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws