En hier zien we de splinternieuwe Mercedes-AMG GT R Pro

En hier zien we de splinternieuwe Mercedes-AMG GT R Pro

Gloedjenieuw en nog nooit eerder gespot. Dat laatste is natuurlijk een beetje gelogen want er stonden twee exemplaren op de site voordat deze gespot werd. Dat waren echter testexemplaren van Mercedes-AMG zelf waardoor we deze officieel als eerste exemplaar voor een particulier kunnen aanmerken.

De AMG GT R Pro werd in Monaco gespot en is waarschijnlijk net afgeleverd. Het kenteken is zelfs nog niet gemonteerd. Als je je afvraagt wat de GT R Pro precies is dan gaan we je dat nu uitleggen. Het is de meest sportieve AMG GT R die je maar kan krijgen en straatlegaal is.

Qua vermogen heeft AMG niets aan het blok van de GT R Pro gedaan. Dit is namelijk nog steeds 585 pk. Wel nieuw zijn de voor- en achterbumper die voorzien zijn van nieuwe carbon elementen om de luchtstromen beter te geleiden. Uiteraard voor betere performance op het circuit. Daar is de GT R Pro namelijk voor ontwikkeld. Verder heeft de auto nieuwe ophanging, lichtere stoelen, wielen en een rolkooi. Alles om de circuitracer een betere ervaring te geven.

En hier zien we de splinternieuwe Mercedes-AMG GT R Pro
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws