Eindelijk zien we weer een Bentley Mulliner Batur

  • Brecht
  • 02-04-2024 15:30
  • 460
  • 1

Eindelijk zien we weer een Bentley Mulliner Batur

Bij gelimiteerde nieuwe auto's duurt het vaak even voor we ze op de site zien verschijnen. Veel auto's verdwijnen in collecties en zien niet veel daglicht, maar bij de Batur hadden we toch wel meer vertoningen verwacht. Eindelijk wordt het model weer gespot, maar misschien niet op de plek waar je ze verwacht!

Van deze Bentley Mulliner Batur worden er maar 18 gemaakt. Deze waren in de zomer van 2022 al allemaal verkocht, maar moesten toen nog wel geleverd worden. In december 2022 zien we een testauto op de site verschijnen, maar de maanden daarna blijft het bijzonder stil. Nu zien we eindelijk meer, want er zijn maar liefst 2 auto's van klanten gespot! Spotter tenerife_cars wist de exemplaren gelukkig net op tijd vast te leggen en levert ons enkele foto's. De locatie is met de username van de spotter wel te raden, maar valt als eiland wel op. De kleuren zijn in ieder geval tropisch gekozen en vallen goed op in het zonnige weer van Tenerife.

Toch lijkt het erop dat Bentley nog steeds aan het testen is met de sportcoupé, wat er voor zorgt dat de vraag van ons vorige artikel over deze unieke Bentley blijft bestaan; wanneer zullen we de eerste geleverde auto's zien verschijnen? Met een prijskaartje van 1,65 miljoen pond is de kans groot dat de gemiddelde Batur met zijn 740 pk sterke 12-cilinder zal eindigen in Dubai, Monaco of Londen. Gelukkig hebben we juist op die plekken genoeg spotters die deze auto graag een keer vast willen leggen en kunnen we hopelijk komende zomer de eerste exemplaren in meer detail aanschouwen!

Eindelijk zien we weer een Bentley Mulliner BaturKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel