Eerste Belgische Porsche 991 GT3 Touring gespot!

Eerste Belgische Porsche 991 GT3 Touring gespot!

Het autosalon in Brussel zorgt altijd voor veel "schoon volk" in en rond de stad. Ikzelf bezocht het salon woensdag op de officiële persdag en zag toen ook al deze GT3 Touring in de verte buiten op een parking staan. Spotters Melvin&Christ hadden het geluk om deze wagen rijdend te kunnen spotten! Een leuke primeur voor België!

De wagen is een demowagen van Porsche België maar dat maakt het er niet minder leuk om natuurlijk. Het exemplaar is vrij sober uitgevoerd. Een zwart kleurtje, aluminium velgen en de aluminium raamomlijstingen maken van deze GT3 een "deftige jongen". Een GT3 in maatpak als het ware.

Het past natuurlijk wel bij de GT3 Touring. Met zijn handbak en door het ontbreken van een enorme taartschep op de achterkant is hij eigenlijk meer weggelegd voor een leuk Ardennenritje dan een trackday. Maar vergis je niet, deze GT3 Touring mag er dan wel wat braver uitzien dan een gewone GT3, hij is nog steeds even scherp en gek!

Ik persoonlijk geef de voorkeur aan een GT3 in trainingspak, met opvallende sportschoenen. Hiermee bedoel ik: een enorme taartschep op de achterkant, PDK en een opvallend kleurtje. Gewoon hoe een GT3 (in mijn ogen) hoort te zijn!

Eerste Belgische Porsche 991 GT3 Touring gespot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws