Draak van Lamborghini, vuurspugende Aventador LP700-4

Draak van Lamborghini, vuurspugende Aventador LP700-4

En dan bedoelen we draak natuurlijk in positieve zin. Al lange tijd stond dit project op de agenda en we zijn blij dat we eindelijk het eindresultaat kunnen laten zien. Het project begon allemaal met de schitterende HRE Velgen die op deze Lamborghini gemonteerd werden. De eigenaar wilde meer en besloot uiteindelijk een Akrapovic uitlaat voor zijn Aventador te bestellen.

Gelukkig weet iedereen wat er dan gebeurt. Gigantische steekvlammen komen er uit de pijp zetten van de Lamborghini. Deze Nero Nemisis Aventador ontving een passende set HRE P101 velgen, de Satin Black afwerking van deze velgen past perfect bij het exterieur van de auto. De standaard uitlaat van de LP700 is al niets anders als indrukwekkend wanneer er gas gegeven wordt, maar nadat wij er mee klaar waren is het simpelweg spectaculair geworden. We installeerden zowel de Akrapovic slip-on exhaust als de Akrapovic link pipes in onze eigen werkplaats. Aangezien dit systeem nog maar een paar weken beschikbaar is, zijn wij één van de eersten die deze upgrade uitgevoerd hebben. Gelukkig is de eigenaar meer als tevreden met het eindresultaat, de auto klinkt extreem gevaarlijk en luidruchtig als hij dat wilt, maar op de snelweg is het geluid niet veel harder als dat van het standaard uitlaatsysteem wat natuurlijk ook heel fijn is!

Heeft u interesse in één van onze producten? Neem dan contact met ons op!


Draak van Lamborghini, vuurspugende Aventador LP700-4Draak van Lamborghini, vuurspugende Aventador LP700-4Draak van Lamborghini, vuurspugende Aventador LP700-4

Reacties op dit artikel