Dit is de nieuwe Bentley Flying Spur

Dit is de nieuwe Bentley Flying Spur

Eindelijk mogen we van de nieuwe Bentley Flying Spur gaan genieten. Het duurde en duurde maar met deze nieuwe luxe sedan van Bentley voor hij officieel aangekondigd werd. Nu is het eindelijk zover. In het vooronder nog gewoon een dikke W12!

Bentley Motors onthult vandaag alle details van 's werelds meest geavanceerde Grand Touring Sports Sedan. De geheel vernieuwde Flying Spur. Of je nu rijdt of gereden wordt in de Flying Spur, het is altijd een genot.

Het design is weer helemaal bij de tijd met LED matrix koplampen, 22 inch wielen en een gespierde maar gesculptuurde body. Onderhuids is ook het een en ander vernieuwd. Zo is de Flying Spur voorzien van all-wheel-steering en Bentley Dynamic Ride. Deze systemen zorgen ervoor dat de auto een controle en comfort heeft als nooit tevoren.

Het hart van de Flying Spur is de vernieuwde 6.0 liter grote W12 met dubbele turbo die gekoppeld is aan een acht versnellingen tellende transmissie. De nieuwe motor levert 635 pk en 900 Nm aan koppel. Goed voor een sprint naar de 100 km/u in 3,7 seconden en een topsnelheid van 333 km/u.

De nieuwe Flying Spur is beschikbaar in de herfst van dit jaar en zal begin 2020 uitgeleverd gaan worden.

Dit is de nieuwe Bentley Flying SpurDit is de nieuwe Bentley Flying SpurDit is de nieuwe Bentley Flying SpurDit is de nieuwe Bentley Flying SpurDit is de nieuwe Bentley Flying SpurDit is de nieuwe Bentley Flying SpurDit is de nieuwe Bentley Flying SpurDit is de nieuwe Bentley Flying Spur

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws