Deze McLaren Senna heeft unieke Senna Sempre livery

  • Ruud
  • 08-07-2024 10:29
  • 140
  • 0

Deze McLaren Senna heeft unieke Senna Sempre livery

We hoeven niet te wachten tot het Goodwood Festival of Speed van komende weekeinde. Daar wordt deze McLaren Senna met Senna Sempre livery namelijk tentoongesteld. Daar hoef je dus niet op te wachten want deze unieke Senna werd nog even gespot in Monaco.

Dertig jaar na het overlijden van Ayrton Senna is het nog altijd een belangrijk icoon voor het Britse merk. Senna, die vóór zijn overlijden in 1994 drie Formule 1-wereldkampioenschappen won met McLaren, is een belangrijke mijlpaal geweest op de Formule 1-kalender van 2024. Tijdens de Grand Prix van Monaco onthulde McLaren de McLaren Senna met Senna Sempre-kleurstelling naast een unieke kleurstelling voor de MCL38 Formule 1-auto's waarin Lando Norris en Oscar Piastri raceten.

In samenwerking met het Ayrton Senna Institute is de McLaren Senna met Senna Sempre-kleurstelling het resultaat van maandenlang intensief werk door ervaren ontwerpers en verftechnici bij MSO. Hetzelfde team dat ongelooflijke op maat gemaakte opdrachten levert voor auto's van klanten, en baanbrekende projecten zoals de 750S met 3-7-59-thema, heeft een emotioneel eerbetoon gecreëerd. Felle kleuren die de levendige persoonlijkheid en kijk op het leven van Ayrton visueel vertegenwoordigen, worden gecombineerd met nieuw ontwikkelde verftechnieken en prachtige kunstwerken van Senna, samen met verwijzingen naar zijn drie Formule 1 Wereldkampioenschappen en vijf Grand Prix-overwinningen in Monaco met McLaren. Hoe tof om dit dan ook te spotten in Monaco! Daarbij is komende week deze auto dus ook te bewonderen op het Goodwood Festival of Speed

Deze McLaren Senna heeft unieke Senna Sempre liveryKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag