De BMW M3 CS is er en wordt exclusief

  • Ruud
  • 08-11-2017 08:24
  • 651
  • 0

De BMW M3 CS is er en wordt exclusief

BMW heeft een nieuwe M3 geïntroduceerd. De auto is gelimiteerd en gaat door onder de naam BMW M3 CS en heeft meer vermogen en een sportiever uiterlijk. Meer weten?

De M3 CS is meteen de krachtigste M3 die er ooit gemaakt is. Met 460 pk sprint de M3 in 3,9 secondes naar de 100 km/u terwijl de topsnelheid op 280 km/u ligt. Uiteraard begrensd. Een nieuwe toevoeging is de rode startknop die de zes-in-lijn motor tot leven brengt. Deze mag uitademen door een speciale getuned uitlaatsysteem voor de M3 CS. Volgens BMW moet dit een feest voor de oren zijn. De ophanging van de CS is hetzelfde als dat van het Performance pakket wat betekent dat de draagarmen van aluminium zijn.

BMW heeft ook nog een klein beetje aan gewichtsbesparing gedaan. 10 kilo kon er gesnoept worden door het gebruik van een airconditioning die slechts voor één zone is in te stellen. Iedereen in de auto zal het dus met jouw gewenste temperatuur moeten doen. Daarnaast is er natuurlijk gebruik gemaakt van carbon fiber om het gewicht nog iets naar beneden te brengen. De motorkap, het dak, de diffuser en een spoilertje op de achterbak zijn hiervan gemaakt.

Slechts 1.200 exemplaren zullen er gemaakt worden en dat zorgt waarschijnlijk voor een run op de ze auto die vanaf januari 2018 is te bestellen.

De BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusiefDe BMW M3 CS is er en wordt exclusief

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws

Stem nu voor de spot van de dag