Combo: Bugatti Veyron Super Sport WRE & McLaren MSO HS

Combo: Bugatti Veyron Super Sport WRE & McLaren MSO HS

Sommige dingen kom je als spotter alleen maar tegen als je op de juiste plaatsen gaat zoeken. Daarbij zijn alom bekende rijken-enclaves als Monaco en Dubai goede startpunten. Echter, zelfs op deze plaatsen komt het relatief weinig voor dat twee zeer gelimiteerde exoten naast elkaar geparkeerd staan!

Als het gaat om de factor zeldzaamheid is de Bugatti in deze spot toch wel echt de absolute winnaar. De Super Sport is met een oplage van 30 geproduceerde auto’s sowieso al zeldzaam, maar van de WRE (World Record Edition, of ‘L’Edition Spéciale Record du Monde’) zijn maar vijf exemplaren gebouwd. Deze variant is niet alleen speciaal om zijn uiterlijk, maar ook om het feit dat hij niet is afgeregeld op 415 km/h. Dat klopt, met de WRE kun je door knallen tot boven de 430 km/h!

In het licht van de Veyron Super Sport lijkt de MSO HS misschien een beetje minderwaardig, maar wat zeldzaamheid betreft is niets minder waar. Van de HS (High Spec) zijn namelijk maar 25 exemplaren gebouwd, hetgeen hem zelfs 5 exemplaren zeldzamer maakt dan de Veyron Super Sport. Hoewel de spotter dit exemplaar vooralsnog niet apart heeft geüpload (gemiste kans!), hebben we met deze spot het achtste individuele exemplaar van de MSO HS te pakken op onze site! In de sub-optimaal verlichte omgeving is de samenstelling van dit exemplaar moeilijk te beoordelen, maar het lijkt erop dat de kleur paars is gecombineerd met naakt carbon. Erg gaaf, maar goed, je moet dan ook wel van goede huize komen om een MSO HS te verknallen…

Al met al betreft het hier dus een bijzondere spot. Niet zozeer wat fotografie betreft, maar het komt niet iedere dag voor dat twee extreem zeldzame, maar toch verschillende auto’s naast elkaar geparkeerd staan!

Combo: Bugatti Veyron Super Sport WRE & McLaren MSO HS

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws