Chevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoe

Chevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoe

Enkele jaren geleden kreeg ik persoonlijk de vraag of ik een Corvette ZR1 terug naar België wilde brengen. Zonder eigenlijk echt te weten wat ik moest verwachten stapte ik in en gingen we op pad. Een flinke bui naderde en sinds die tijd weet ik wat de ZR1 is. Een alles verslindend monster die je kop eraf trekt wanneer hij ook maar even de kans krijgt. In mijn geval was het wielspin in de zesde versnelling op de snelweg. Hart in de keel en de auto gelukkig uit de vangrail weten te houden. De nieuwe ZR1 is een stuk liever hoop ik.

Ik heb er echter mijn twijfels bij. The Return of the king begint het persbericht namelijk mee. De Corvette ZR1 is krachtiger en sneller dan ooit. In het vooronder ligt een dikke V8 met supercharger die goed is voor 755 pk en 969 Nm aan koppel! Ter info, de vorige ZR1 had slechts 647 pk. Men kan bij de nieuwe ZR1 kiezen voor een handbak met zeven versnellingen of een automatische bak met acht verzetten. 0-100 is nog niet getest door Corvette maar de topsnelheid ligt op meer dan 335 km/u! Dit is mede afhankelijk van welk pakket je kiest. Corvette biedt namelijk twee verschillende configuraties. Een High wing en een low wing pakket. Met het low wing pakket ga je natuurlijk harder rechtdoor. Met het high wing pakket heb je ook nog iets te vertellen op het circuit.

Chevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoeChevrolet Corvette ZR1 is terug! En hoe

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws