Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"

Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"

Wie jarig is trakteert. Enige nadeel dat je eerst meer dan 2,5 miljoen euro moet achterlaten willen ze wat uitdelen bij Bugatti.

Bugatti bestaat dit jaar 110 jaar en daarom komen ze met een gelimiteerde Bugatti Chiron Sport "110 ans Bugatti". Een prijs wil Bugatti niet geven maar een normale Chiron Sport gaat niet voor minder dan 2,5 miljoen euro over de toonbank. Dit gelimiteerde exemplaar dus helemaal niet. De auto is het makkelijkst te herkennen aan de "Le Bleu-Blanc-Rouge" (Franse vlag) onder de achterspoiler en de zijkanten. Is de spoiler niet uitgeklapt dan kun je een blik werpen in het interieur waar de type aanduiding in de hoofdsteunen is geborduurd. Slechts twintig stuks worden er gemaakt.

Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"Bugatti is jarig: Chiron Sport "110 ans Bugatti"

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws