Bugatti Chiron gespot in blauwe combo

Bugatti Chiron gespot in blauwe combo

We schreven afgelopen maandag al dat als je een Bugatti Chiron wilde spotten je de beste kans maakt in Cannes of Monaco. Dat is op dit moment ook nog steeds zo. Wil je het echter dichterbij huis proberen dan kan je naar Londen. Daar werd namelijk een bijzondere Chiron gespot in een mooie combospot!

Qua aantal Chirons loopt Londen nog een kleine slag voor op Cannes. Londen staat echter op de tweede plek als het op het aantal unieke gespotte Chirons aankomt. Monaco heeft namelijk de leiding overgenomen met dertien unieke exemplaren in het kleine Prinsdom terwijl Londen er elf heeft.

Terug naar de blauwe combo in de nacht. De Chiron staat in goed gezelschap bij het "The Wellesley Knightsbridge" hotel gevestigd aan Hyde Park. Voor een gemiddeld nachtje in dit hotel betaal je 500 euro. Een hoop geld maar dan zit je wel in hartje centrum van Londen met Hyde Park, Buckingham Palace en Picadilly circus om de hoek. De Chiron is in goed blauw gezelschap van een gloednieuwe Aventador S en die blauwe kleur matched weer perfect bij de blauw gekleurde "hoefnagel" van de Chiron en zijn interieur. Zouden ze van dezelfde eigenaar zijn?

Bugatti Chiron gespot in blauwe combo

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws