BMW X5 M krijgt HRE en Akrapovic behandeling

  • Ruud
  • 26-05-2016 15:42
  • 1226
  • 1

BMW X5 M krijgt HRE en Akrapovic behandeling

De nieuwe BMW X5M is een geweldige auto, deze prachtige SUV heeft een 4,4L V8 onder de kap die 575pk produceert. Dit vermogen is verdeeld over vier wielen. Een indrukwekkend voertuig zonder twijfel maar bij BaanVelgen weet men de juiste snaren te bespelen om de auto nog net een stukje imposanter te maken. Één van zijn klanten bracht zijn gloednieuwe auto naar de werkplaats en het resultaat is deze BMW X5 M met HRE Velgen & Akrapovic Uitlaat.

De eerste aanpassing kwam in de vorm van een set nieuwe velgen, hij koos voor een set 21 inch HRE velgen in Satin Black en dus verzocht Baanvelgen HRE Performance Wheels de wielen te produceren en te verzenden. Doordat de velgen op bestelling gemaakt worden kan men garanderen dat de wielen van topkwaliteit zijn en ze voor de auto gemaakt zijn.

De tweede aanpassing aan deze X5 M is een prachtig uitlaatsysteem van Akrapovic. Akrapovic had de uitlaat pas recent uitgebracht waardoor deze X5 M de eerste in Nederland was met dit uitlaatsysteem! Akrapovic weet altijd het geluid op een mooie manier te beïnvloeden door het gebruik van Titanium!

Heeft u interesse in een Akrapovic uitlaat dan kunt u contact opnemen met Baanvelgen.

BMW X5 M krijgt HRE en Akrapovic behandelingBMW X5 M krijgt HRE en Akrapovic behandelingBMW X5 M krijgt HRE en Akrapovic behandeling

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag