Bentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodel

Bentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodel

Het is klaar met de prachtige motor die in het vooronder van de Bentley Mulsanne ligt en met de Mulsanne zelf. De Bentley Flying Spur gaat namelijk het stokje overnemen van de Mulsanne en wordt het vlaggenschip van Bentley.

De 6.75 liter grote V8 is de langs dienende V8 die er bestaat. Dit jaar wordt de motor namelijk 60 jaar achtereenvolgens geproduceerd! Hoe bijzonder is dat? Om dat te vieren komt Bentley met de Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner. Daar worden slechts 30 stuks van gemaakt en dat zullen dus de dertig laatste exemplaren met die geweldig soepele V8 zijn. Met deze uittrede wil Bentley zijn duurzame ontwikkeling doorzetten en om dat toon bij te zetten zal in 2023 de Flying Spur een hybride aandrijflijn krijgen.

Motorisch zal er niet meer gesleuteld worden aan de Mulsanne. 530 pk en de 1.100 Nm aan koppel die de Mulsanne Speed produceerde zal ook in de Mulsanne 6.75 Edition gestopt worden. Verder zal dit model volgestopt worden met allemaal kleine details. Zo zullen de pookjes van de ventilatierooster een miniatuur versie van de oliedop krijgen en daarnaast krijgen de stoelen een uniek 6.75 Edition motief gestikt. Daar houdt het natuurlijk niet bij op. Zowel op het middenconsole, de dorpels en de motorruimte krijgen een badge om aan te geven dat het hier om één van de dertig exemplaren van de Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner gaat.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodelBentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner is uitzwaaimodel

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws