Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8

Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8

Het wachten is voorbij! De eigenaren van de Audi RS4 en RS5 hebben er lang op moeten wachten, maar hij is eindelijk leverbaar. De Akrapovic evolution uitlaat voor Audi RS5 B8 & Audi RS4 B8. Wij zijn de eerste om het geluid van deze uitlaat met jullie te delen, en wat voor een geluid!

Deze witte Audi RS5 is tevens uitgerust met een set BBS CH-R velgen in 20 inch, prachtig voor in de zomer, maar ook ideaal als tweede set voor in de winter, met winterbanden.

Geniet van de Youtube-video en bent u geïnteresseerd in de uitlaat systemen van Akrapovic of de BBS CHR velgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

https://www.BaanVelgen.com]www.BaanVelgen.com
Lutonbaan 2
3045 AZ Rotterdam
31 (0) 10 21 86 215
info@baanvelgen.com

Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8Baanvelgen: Akrapovic Evolution uitlaat voor Audi RS4 en RS5 B8

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag