Baanvelgen officieel ADV.1 dealer in Nederland!

Baanvelgen officieel ADV.1 dealer in Nederland!

Groot nieuws vandaag! Ons bedrijf is nu officieel distributeur voor ADV.1 Wheels in Nederland! Met jaren ervaring in het veld van custom wiel setups is ons bedrijf nu goedgekeurd door een van ‘s werelds meest vooraanstaande producenten van custom velgen en pronkt onze naam trots in de lijst met officiële dealers op hun website. Dit is groot nieuws voor ons, onze klanten en onze fans.

In onze zoektocht naar het aanbieden van de best mogelijke service, heeft ADV.1 Wheels onze inzet vanaf het begin gevolgd en gewaardeerd. Het creëren van onze eigen showroom met hun producten, het tentoonstellen van de velgen op evenementen als Bimmerfest Europa, alles ging in de goede richting en de inzet is nu erkend en beloond door ADV.1 Wheels.

De complete ADV.1 producten lijst kan bij ons besteld worden in onze online winkel. Er is niets op dat vlak veranderd, eigenlijk is er in het grote geheel amper verandering waarneembaar. Dit is gewoon een stukje waardering voor ons harde werk, toewijding en goede klantenservice die we getoond hebben aan onze ADV.1 klanten in Nederland en de rest van de wereld. Één is zeker, het spoort ons zeker aan om te proberen onze klantenservice waar mogelijk nog meer te verbeteren. Ook brengt het ons werk naar een compleet nieuw niveau aangezien we nu hèt adres zijn voor volledig custom wiel setups. Dit betekend niets anders als dat we waar mogelijk direct met ADV.1 Wheels samenwerken om precies die set velgen waar u uw zinnen op gezet heeft te creëren voor uw auto, zodat ook u zich kunt voegen bij de grote groep ADV.1 fans.

Wij zijn er voor al uw custom wiel benodigdheden. Twijfel zeker niet om ons uw vragen te stellen, wij spenderen dagelijks tijd om de grote hoeveelheid vragen van over de hele wereld te beantwoorden en dat is wat onze klanten en fans op prijs stellen. Ons professionele team hier bij Baan Velgen zal er voor zorgen dat al uw wensen voor personalisatie van uw auto gerealiseerd worden. Vergeet ook niet dat wij gratis verzending aan bieden voor orders boven de €4000,-, dit is handig om de gaten te houden wanneer u uw winkelmandje aan het vullen bent in onze online winkel….veel plezier met winkelen! Wij weten zeker dat uw wensen vervuld kunnen worden.

Baanvelgen officieel ADV.1 dealer in Nederland!Baanvelgen officieel ADV.1 dealer in Nederland!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag