Baanvelgen exclusief HRE Velgen dealer voor Nederland!

Baanvelgen exclusief HRE Velgen dealer voor Nederland!

Het is niet makkelijk om te komen waar wij nu zijn. Het vraagt hard werken, toewijding en een leven als echte auto-enthousiasten. We houden van auto’s, we houden van het personaliseren van auto’s en willen niets als het beste voor onze klanten. Dit alles komt voort uit onze heldere kijk op het adviseren van klanten en zo verkopen wij ook nooit producten die niet als de beste in hun respectievelijke gebied te boek staan. Eerlijk en simpel, we zouden nooit iets aanprijzen in onze online winkel wat wij nooit op onze eigen auto zouden monteren.


Ons bedrijf werkt al langer nauw samen met HRE Wheels en nu zijn we de exclusieve HRE distributeur voor Nederland geworden. Een grote prestatie van ons bedrijf, waar we het meeste plezier hebben in het kunnen aanbieden van perfecte service naar onze klanten, volledig gesteund door een van ‘s werelds beste custom velgen fabrikanten. HRE Wheels hebben een strenge procedure als het neerkomt op het toewijzen van hun exclusieve dealers en deze quote van hen geeft hier wat meer inzicht in:

“HRE dealers are carefully selected in every region of the world to bring you the best possible products, service and experience possible. At HRE we value quality over quantity, bringing a level of trust and expertise found only in a few. By visiting any dealer listed here, you can be sure you will receive the highest standards set by HRE Wheels.”

BaanVelgen staat nu ook in deze lijst van toegewezen dealers op de website van HRE Wheels, wat een hele prestatie is voor ons bedrijf, onze medewerkers en enthousiasten welke allemaal professionals in hun werkgebied zijn. Het bedenken en creëeren van persoonlijke wielsetups, en dat perfect uitvoeren met onze klanten en de expertise, kennis en ervaring van HRE Wheels achter de hand, geeft ons de mogelijkheid om heel wat bijzondere projecten met deze velgen neer te gaan zetten.

Onze lokatie in Rotterdam heeft een HRE Wheels showroom waar u de kwaliteit van de producten zelf kunt ervaren. Dit is erg belangrijk voor ons, want we weten allemaal dat auto eigenaren ook enthousiasten zijn en de producten graag willen zien, aanraken en ervaren. Zodoende hebben wij demo velgen, flyers, posters en andere HRE merchandise in onze shop, zodat alle geïnteresseerden in Nederland één plek hebben waar alles te vinden is als het gaat om een nieuwe set velgen.

HRE Velgen worden aangeboden voor een grote variëteit in sport en luxe auto’s, welke vaak uitermate geschikt zijn voor personalisatie. Het perfect passen, zowel technisch als visueel, van de velgen is altijd het meeste belangrijkste voor ons, dit wordt iedere keer weer bereikt door de specificaties van de auto naast die van de velgen te leggen en zo de perfecte oplossing te vinden. Wij hebben demo velgen in 19, 20 en 21 inch in onze shop, dit zodat u snel een idee kunt krijgen van welke maat u zelf graag zou zien onder uw auto. We kunnen met HRE heel wat verschillende velgen laten maken in termen van diameter en breedte, maar neem gerust contact met ons op voor meer informatie. HRE biedt eendelige, driedelige en flowform velgen aan, welke alle drie een ander publiek bedienen in termen van toepassing, formaat en ontwerp.

Het portfolio van Baan Velgen bestaat enkel uit speciaal geselecteerde merken uit de industrie om onze klanten toegang te verschaffen tot de beste en meest exclusieve merken ter wereld. Naast HRE velgen bieden wij ook exclusieve uitlaatsystemen en wielophanging kits van enkel de beste merken aan.

Terwijl u door onze webshop rondkijkt, willen we dat u zich comfortabel voelt ongeacht u internet ervaring of kennis van de branche. We begrijpen dat het vinden van de juiste velgen en banden soms erg lastig kan zijn. Als u vragen heeft, welke dan ook, raden we u aan om contact op te nemen met Baan Velgen. Via de telefoon of e-mail, wat u het prettigst vind, wij zijn er om u te helpen.


Baanvelgen exclusief HRE Velgen dealer voor Nederland!


Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag