Andy Wallace laat de Bugatti Chiron Pur Sport uit op Hajar Mountains

  • Ruud
  • 19-01-2021 12:14
  • 266
  • 0

Andy Wallace laat de Bugatti Chiron Pur Sport uit op Hajar Mountains

Je zou bijna zeggen dat de Bugatti geen exclusieve auto meer is. De Divo en Chiron Sport worden naar hun klanten gebracht en afgeleverd. Dit gebeurt in zo'n korte tijd achter elkaar dat je even vergeet dat de auto's prijskaartjes hebben van meer dan 2,5 miljoen euro! Bugatti test driver en Le Mans winnaar Andy Wallace ging met de Chiron Pur Sport de Hajar Mountains in.

Kronkelige wegen en glad asfalt. De perfecte combinatie voor de meest wendbare Bugatti ooit. De Chiron Pur Sport werd ontwikkeld met het oog om plezier op het circuit te maken om vervolgens zonder centje pijn naar huis te rijden. Deze prachtige Chiron Pur Sport is voorzien van de kleur Jaune Molsheim en wordt gespleten door carbon fiber. Dit terwijl de onderkant voorzien is van naakt carbon fiber. Een heerlijke combinatie voor één van de eerste Pur Sports!


Andy Wallace laat de Bugatti Chiron Pur Sport uit op Hajar MountainsAndy Wallace laat de Bugatti Chiron Pur Sport uit op Hajar MountainsAndy Wallace laat de Bugatti Chiron Pur Sport uit op Hajar Mountains

Reacties op dit artikel